Microdermabrasie

Diamant microdermabrasie is de allernieuwste mechanische diepte peeling! Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

Middels microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.


Diamant microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid alsmede bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken en zonlichtbeschadigingen. Op een hogere stand is de microdermabrasie uitermate geschikt om littekens te behandelen. Acné littekens kunnen zelfs tot 80% verbeteren!

Na de behandeling worden meteen vitamines, collageen en actieve ingrediënten diep in de huid gesluisd. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken.

Diamant microdermabrasie is voor vele huidtypes geschikt. Ook donkere huid, die niet in aanmerking komt voor chemische peelingen, kan zeer mooie resultaten bereiken.

U heeft onmiddellijk een vernieuwde zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte! De huid krijgt meteen al na één behandeling een jongere uitstraling.

Voordat met de behandelingen wordt begonnen is het van belang dat de huid minimaal twee weken niet meer wordt blootgesteld aan zon of zonnebank

Bekijk de prijzen