Ontspanningsmassage

Voor wie is een ontspanningsmassage bedoeld?
Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Wat doet een ontspanningsmassage met je?
Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. 'spanningshoofdpijn', chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Hoe ziet een behandeling eruit?
De ontspanningsmassage is een klassieke lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een warme of koude massage-olie gebruikt wordt. Naar keuze worden voeten, benen, rug, armen, nek tot aan het gezicht toe gemasseerd.

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?
Bij een gehele massage herstelt de bloedcirculatie zich en krijgt de huid meer doorbloeding. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of stahouding worden voorkomen en/of opgeheven.

Helaas
Sommige mensen denken bij een massage direct aan seks. Dit is soms aanleiding voor vervelende misverstanden. Een erotische massage is absoluut niet mogelijk!

Bekijk de prijzen